Arbodienst

U bent verplicht om uw werknemers begeleiding te bieden. Ons streven is om het herstel van uw werknemers te verbeteren en de verzuimduur te verkorten.
Wij helpen u door de gehele begeleiding van u over te nemen of door u te ondersteunen waar het nodig is.

Verzuimbalie biedt u deskundige ondersteuning met daadkracht, gericht op een verantwoord snelle en duurzame werkhervatting van uw verzuimende werknemer: van volledige eigen regie tot een zeer compleet pakket aan arbodienstverlening met ondersteuning vanaf de eerste dag.

U heeft bij Verzuimbalie de mogelijkheid om een dienstverleningspakket te kiezen dat goed aansluit bij uw behoeften. Voor deze pakketten betaalt u een vaste prijs per medewerker per jaar.

Eenmaal aangesloten bij Verzuimbalie, bent u aangesloten bij een CDA en ISO-gecertificeerde arbodienst en voldoet daarmee aan de wettelijke verplichting uit de Arbeidsomstandighedenwet.   

Welke verzuimpakket kiest u?
Zoekt u een arbodienst die uw verzuimbeleid overneemt?  Of kiest u voor een variant, waarin u zelf de regie voert?

Verzuimbalie Basis

Verzuimbalie Basis is een ideale oplossing voor bedrijven die zelf invulling willen geven aan de verplichtingen die voortvloeien uit de wetgeving.

Met Verzuimbalie Basis bent u aangesloten bij een CDA en ISO-gecertificeerde arbodienst en voldoet daarmee aan de wettelijke verplichting uit de Arbeidsomstandighedenwet (artikelen 13 en 14).

Met Verzuimbalie Basis heeft u toegang tot diverse deskundigen, zoals de casemanager, de bedrijfsarts, de veiligheidskundige, de arbeidsdeskundige, de psycholoog, de bedrijfsmaatschappelijk werker of de mediator.

U bepaalt welke acties in het kader van verzuimbegeleiding ingezet worden en bent zelf verantwoordelijk voor het voldoen aan de eisen, zoals bepaald in de Wet Verbetering Poortwachter.

Klik hier voor meer informatie [147 kB]

Verzuimbalie Plus

Verzuimbalie Plus is bedoeld voor werkgevers, die gedurende het verzuimtraject de regie hoofdzakelijk in eigen hand willen houden, maar daarbij deskundige begeleiding en advies wensen.

Met Verzuimbalie Plus bent u aangesloten bij een CDA en ISO-gecertificeerde arbodienst en voldoet hiermee aan de wettelijke verplichting uit de Arbeidsomstandighedenwet (artikelen 13 en 14).

Via de casemanager heeft u toegang tot diverse deskundigen zoals de bedrijfsarts, de veiligheidskundige, de arbeidsdeskundige, maar ook de psycholoog, de bedrijfsmaatschappelijk werker of de mediator.

U bepaalt welke acties in het kader van verzuimbegeleiding ingezet worden en bent zelf verantwoordelijk voor het voldoen aan de eisen zoals bepaald in de Wet Verbetering Poortwachter.

Klik hier voor meer informatie.

Verzuimbalie Excellent

Een ideale oplossing voor bedrijven die bij de aanpak van hun verzuimbeleid een actieve ondersteuning verlangen.

Verzuimbalie Excellent omvat, naast aansluiting bij een CDA en ISO-gecertificeerde arbodienst, de actieve inzet van de casemanager en de bedrijfsarts tijdens het volledige verzuimtraject.

Verzuimbalie Excellent biedt u Poortwachter garantie.

Ten behoeve van de Poortwachter garantie voert het Verzuim Interventie Team (bestaande uit bedrijfsarts, arbeidsdeskundige en casemanager) vanaf de 13e week van het verzuim, periodiek een check uit op het re-integratiedossier. Tevens verricht het VIT® een arbeidsdeskundige check op het re-integratiedossier voorafgaand aan de eerstejaarsevaluatie.

Via de casemanager heeft u toegang tot diverse deskundigen zoals de arbeidsdeskundige, de veiligheidskundige, maar ook de psycholoog, de bedrijfsmaatschappelijk werker of de mediator. Al onze deskundigen zijn gekwalificeerd en hebben een rijke ervaring in arbodienstverlening in verschillende sectoren. Zij zijn beschikbaar op basis van offerte of nacalculatie.

Klik hier voor meer informatie.

Verzuimbalie Excellent Plus

Verzuimbalie Excellent Plus is een uniek dienstverleningsconcept. Het biedt naast een zeer complete arbodienstverlening ook toegang tot het Plus pakket, dat bestaat uit: de Legal Desk, HR Desk en Re-integratie Desk.

Kortom een Excellente arbodienstverlening met een plus.

Verzuimbalie Excellent Plus omvat, naast aansluiting bij een CDA en ISO-gecertificeerde arbodienst, de actieve inzet van de casemanager en de bedrijfsarts tijdens het volledige verzuimtraject.

Verzuimbalie Excellent Plus biedt u Poortwachter garantie.

Ten behoeve van de Poortwachter garantie voert het Verzuim Interventie Team (bestaande uit bedrijfsarts, arbeidsdeskundige en casemanager) vanaf de 13e week van het verzuim, periodiek een check uit op het  re-integratiedossier. Tevens verricht het VIT® een arbeidsdeskundige check op het re-integratiedossier voorafgaand aan de eerstejaarsevaluatie.

Via de casemanager heeft u toegang tot diverse deskundigen zoals de arbeidsdeskundige, de veiligheidskundige, maar ook de psycholoog, de bedrijfsmaatschappelijk werker of de mediator. Al onze deskundigen zijn gekwalificeerd en hebben een rijke ervaring in arbodienstverlening in verschillende sectoren. Zij zijn beschikbaar op basis van offerte of nacalculatie.

Klik hier voor meer informatie.